TFK_B_6.DIV mot Barkåker 06.06.18

Postet av TFK_B_6.DIV den 7. Jun 2018

TFK-president Bror Traalum kastet glans over Barkåker i aften og Henrik Bekkevahr er valgt ut til rundens navn. Her er TB's kamprapport:

Barkåker - TFK 2 1-3 (0-1)
TFK slapp med skrekken da dommeren dømte frispark på 16,5 meter og ikke straffe før minuttet var spilt (forseelsen var innenfor). Magnus Orre brente frisparket himmelhøyt over. TFK tok over midtveis i omgangen og for Reidar Lindqvist var alle gode ting tre da han satte inn 0-1 på halv volley like før pause. BIF gjorde noen taktiske grep i pausen og styrte kampen inntil Stian Nikodemussen på heldig vis økte til 0-2. Innbytter Robin Pettersen avgjorde kampen med et nydelig hodestøt før Pål Even Cudrio scoret hjemmelagets trøstemål på frispark. TFKs styreformann Bror Traalum hadde tatt turen til Barkåker sammen med flere styremedlemmer og de fikk se en solid Nicolai Skrede og en ballkunstner i Fredrik Hauge. Træleborg-rektor Andreas Dyre-Hansen gjorde sine saker bra etter at han kom inn på backen.

TFK_B_6.DIV mot Hof/Hvittingfoss/Svarstad

Postet av TFK_B_6.DIV den 22. Mai 2018

Tønsbergs blad skriver:

Hof/Hvittingfoss/Svarstad – TFK 2 2-3 (1-2)

En nydelig scoring av vertene fra dødvinkel ga TFK en kalddusj. Reidar Lindqvist har aldri hatt retningssans og kom for sent. Han rettet fort opp feilen med scoring etter få minutter på frispark. Stian Nikodemussen sendte TFK i føringen sekunder før pause. Hjemmelagt utlignet etter en innøvd frisparkvariant før Henrik Ogann serverte Nikodemussen som ble matchvinner med følsom lobb. Sølvreven Nikodemussen og mannen med minst hår på hodet (Ogann) var habile i følge hovedtrener Henrik Bekkevahr.

Status pr. nå i 6. divisjon er illustrert under:

TFK_B_6.Div mot Kvelde

Postet av TFK_B_6.DIV den 15. Mai 2018

TB skriver følgende om kveldens storseier:

TFK 2 – Kvelde 9-1 (3-1)
Endelig var båtsesongen i gang for alltid solbrune Reidar Lindqvist. Lysluggen scoret fem ganger hvorav flere var av den vakre sorten. Stian Nikodemussen scoret fra indirekte frispark rett i krysset, og Fredrik Hauge scoret sitt første for sin nye klubb. Zirek Suleyman og Gaute Stjernelund sørget for de to siste. Suleyman best av mange gode med familien på tribunen.