VM Straffekonk 2019

Postet av Styret den 19. Jun 2019

PÅMELDINGSFRIST 16. AUGUST 2019

20% RABATT v/påmelding innen 23. juni.

- PÅMELDING -

Er du den som fryser til under press, konsekvent skyter over mål eller er den som prikker hver straffe uavhengig av målvakt? Alle er velkommen til å melde på sitt lag for å kjempe om tittelen, eller bare ha det gøy, under årets event, VM i Straffekonk 2019, lørdag 24. august 2019.

Kampene spilles på Gressbanen v/ Tønsberg Fotballklubb Arena.

På denne siden melder du på og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort, og du får tilsendt et bilag skreddersydd for refusjon, hvis det er behov for det.

Aldersgrensen er satt til 15 år.

Det er IKKE nødvendig å være tilknyttet en klubb for å kunne melde seg på VM i Straffekonk 2018. Meld på bedriften, vennegjengen eller lignende, og bli med å kjempe om tittelen!

NYTT AV ÅRET!: Egen dame/jente-klasse.

Det vil bli åpen kiosk og grill ved Tønsberg Arena under arrangementet, samt at alle deltakere og fans er inviterte til afterparty m/ Premier League-kamp, i Tønsberg sentrum, etter arrangementet.

Årsmøte 2019

Postet av Styret den 24. Jan 2019

Det avholdes årsmøte for Tønsberg fotballklubb torsdag 14. februar, kl 19.30, i klubbhuset.

Årsmøtet har følgende agenda:

1. Godkjenne stemmeberettigede
  2. Godkjenne innkallingen, saksliste og forretningsordnen
  3. Velge møtedirigent, referent(er) samt to medlemmer til å underskrive protokollen
  4. Behandle TFKs årsmelding
  5. Behandle TFKs regnskap for 2018 i revidert stand
  6. Behandle forslag og saker:
    1. Andre innkomne forslag og saker
  7. Fastsette medlemskontingent for 2019
  8. Vedta TFKs budsjett for 2019
  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan
  10. Foreta følgende valg:
    1. Velge styremedlemmer og varamedlemer
    2. Velge 2 revisorer til å revidere regnskapet for 2019

Møtet vil avsluttes med enkel servering.

Om stemmerett:
For å ha stemmerett og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.

Om forslag:
Eventuelle forslag som må behandles av årsmøtet må være styret i hende minimum to uker før årsmøtet. Disse vil eventuelt bli gjort tilgjengelig på TFKs nettsider en uke før årsmøtet.

TFKs styre ønsker vel møtt til årsmøtet!

Velkommen til en fotballfestdag!

Postet av Styret den 31. Aug 2018

Den 8. september avholdes VM i straffekonk 2018, på Gressbanen. Det er GRATIS for publikum å komme inn på arrangementet. Alle er velkomne til en fotballfestdag hvor man kan heie frem sine favoritter, lage stemning og press fra tribunen, og spise seg mette i den åpne kiosken. TFK Arena (nabobanen) er også åpen for uorganisert ballek og moro.

Arrangementet varer fra 09:00 til 15:00 (ca.).

Ta med familien og alle kjente, og stem i fra tribunen: "Tåler`n presset?!"

Vi har også fortsatt plass til lag (aldersgrense 15 år). Påmeldingsfrist er mandag 3. september.

mvh

Arrangementskomiteen

PÅMELDINGSFRIST 03.09.18

Postet av Styret den 27. Aug 2018

VM i straffekonk nærmer seg og det er behov for å sette en påmeldingsfrist - grunnet sammensetning av turneringen.

Påmeldingsfristen er satt til mandag 3. september kl. 18:00.

Gjerdesittere kom ned, og meld på deres lag her!!:-)

Offisiell #hashtag til VM i straffekonk 2018

Postet av Styret den 24. Aug 2018

I forbindelse med det forestående uoffisielle VM i straffekonk 2018, er den offisielle #hashtaggen for Instagram stemt frem til å være:

#vmstraffekonk2018

Har deltakerne og fans videoer og bilder fra oppkjøring, treninger, taktikk, selve turneringen, feiring osv. så legg ut herligheten på Instagram eller Facebook, med den offisielle #hashtaggen.