Årsmøte 2021

Postet av Styret den 16. Feb 2021

Det avholdes årsmøte for Tønsberg fotballklubb onsdag 19. mai, kl 19:00, i klubbhuset.

(Ny tidspunkt - Grunnet Covid-situasjonen. Flyttet fra onsdag 17. mars, til 14. april og deretter til denne dato 19. mai)

2. Godkjenne innkallingen, saksliste og forretningsordnen
  3. Velge møtedirigent, referent(er) samt to medlemmer til å underskrive protokollen
  5. Behandle TFKs regnskap for 2020 i revidert stand
  7. Fastsette medlemskontingent for 2021
  8. Vedta TFKs budsjett for 2021
    2. Velge 2 revisorer til å revidere regnskapet for 2021

Påmelding:

Grunnet Covid-19 og medfølgende tiltak vil det fysiske årsmøtet kun romme 20 personer. Vi vil søke å få til at medlemmer som ikke får plass i klubbhuset, kan delta på Teams. For at vi skal kunne ha oversikt over hvilke medlemmer som kommer fysisk og hvem som stiller på Teams, må vi be om påmelding (link under).

Påmelding årsmøte - TFK - 2021

Om stemmerett:
For å ha stemmerett og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.

Om forslag:
Eventuelle forslag som ønskes behandlet av årsmøtet må være styret i hende minimum to uker før årsmøtet. Disse vil eventuelt bli gjort tilgjengelig på TFKs nettsider en uke før årsmøtet.

Årsmøte 2020

Postet av Styret den 15. Jan 2020

Det avholdes årsmøte for Tønsberg fotballklubb torsdag 5.. mars, kl 19:00, i klubbhuset.

5. Behandle TFKs regnskap for 2019 i revidert stand
  7. Fastsette medlemskontingent for 2020
  8. Vedta TFKs budsjett for 2020
    2. Velge 2 revisorer til å revidere regnskapet for 2020

Om forslag:
Eventuelle forslag som må behandles av årsmøtet må være styret i hende minimum to uker før årsmøtet. Disse vil eventuelt bli gjort tilgjengelig på TFKs nettsider en uke før årsmøtet.

VM Straffekonk 2019

Postet av Styret den 19. Jun 2019

PÅMELDINGSFRIST 16. AUGUST 2019

20% RABATT v/påmelding innen 23. juni.

- PÅMELDING -

Er du den som fryser til under press, konsekvent skyter over mål eller er den som prikker hver straffe uavhengig av målvakt? Alle er velkommen til å melde på sitt lag for å kjempe om tittelen, eller bare ha det gøy, under årets event, VM i Straffekonk 2019, lørdag 24. august 2019.

Kampene spilles på Gressbanen v/ Tønsberg Fotballklubb Arena.

På denne siden melder du på og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort, og du får tilsendt et bilag skreddersydd for refusjon, hvis det er behov for det.

Aldersgrensen er satt til 15 år.

Det er IKKE nødvendig å være tilknyttet en klubb for å kunne melde seg på VM i Straffekonk 2018. Meld på bedriften, vennegjengen eller lignende, og bli med å kjempe om tittelen!

NYTT AV ÅRET!: Egen dame/jente-klasse.

Det vil bli åpen kiosk og grill ved Tønsberg Arena under arrangementet, samt at alle deltakere og fans er inviterte til afterparty m/ Premier League-kamp, i Tønsberg sentrum, etter arrangementet.

Årsmøte 2019

Postet av Styret den 24. Jan 2019

Det avholdes årsmøte for Tønsberg fotballklubb torsdag 14. februar, kl 19.30, i klubbhuset.

5. Behandle TFKs regnskap for 2018 i revidert stand
  7. Fastsette medlemskontingent for 2019