Merkeprøvedagen 26.05.2018

Postet av Styret den 27. Mai 2018

I strålende solskinn var beredskapen på topp, med klarering fra Odd S. om at bruk av vannspreder kunne iverksettes, hvis barna ble for varme.

Mange barn og voksne hadde tatt turen til TFK Arena for å nyte dagen sammen. Foreldre og lagledere satte opp stasjonene som seg hør og bør, og mange av barna flyttet seg rundt på eget initiativ. Selv om vi oppdaget at en av stasjonene hadde havnet i glemmeboken, fikk vi den raskt opp. Veldig mange barn fikk fylt opp kortene sine med gyldige resultater.

I år ble resultatet at 10 stykker har gjort seg fortjent til blått ferdighetsmerke, mens 7 har rødt og 3 vil få utdelt bronse. 8 barn tok minimerket 1 og 10 klarte minimerke 2.

Alt i alt ble merkeprøvedagen nok en gang et fint lite arrangement, hvor alle lagene var representert enten med spillere, instruktører, kioskvakter og motivatorer.

Takk til alle som bidro og gjorde dagen så fin.

mvh

StyretTine Fotballskole 2018

Postet av Styret den 27. Mai 2018


TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og er et samarbeid stammer fra 1998. 

Sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Det er klubben som er arrangør og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer fotballskolene.

https://www.tine.no/tinefotbal...

Meld dere på Tønsberg Fotballklubb sin Tine Fotballskole for en fin uke med øving, mye fotballspill og samhold. Bruk linken under for å melde seg på.

https://www.superinvite.no/#/invitation/4f81b1d964419548f01ca35bbaeeda75

mvh

Tønsberg FotballklubbLevert av IdrettenOnline