Velkommen til en fotballfestdag!

Postet av Styret den 31. Aug 2018

Den 8. september avholdes VM i straffekonk 2018, på Gressbanen. Det er GRATIS for publikum å komme inn på arrangementet. Alle er velkomne til en fotballfestdag hvor man kan heie frem sine favoritter, lage stemning og press fra tribunen, og spise seg mette i den åpne kiosken. TFK Arena (nabobanen) er også åpen for uorganisert ballek og moro.

Arrangementet varer fra 09:00 til 15:00 (ca.).

Ta med familien og alle kjente, og stem i fra tribunen: "Tåler`n presset?!"

Vi har også fortsatt plass til lag (aldersgrense 15 år). Påmeldingsfrist er mandag 3. september.

mvh

ArrangementskomiteenPÅMELDINGSFRIST 03.09.18

Postet av Styret den 27. Aug 2018

VM i straffekonk nærmer seg og det er behov for å sette en påmeldingsfrist - grunnet sammensetning av turneringen.

Påmeldingsfristen er satt til mandag 3. september kl. 18:00.

Gjerdesittere kom ned, og meld på deres lag her!!:-)
Offisiell #hashtag til VM i straffekonk 2018

Postet av Styret den 24. Aug 2018I forbindelse med det forestående uoffisielle VM i straffekonk 2018, er den offisielle #hashtaggen for Instagram stemt frem til å være:

#vmstraffekonk2018

Har deltakerne og fans videoer og bilder fra oppkjøring, treninger, taktikk, selve turneringen, feiring osv. så legg ut herligheten på Instagram eller Facebook, med den offisielle #hashtaggen.
Instagramprofil for Tønsberg Fotballklubb

Postet av Styret den 22. Aug 2018

Som et forsøk er det opprettet en Instagramprofil for Tønsberg Fotballklubb. Profilen er under utbygging, så legg klubben til, følg og del. Blir dette et bra sted å dele bilder kan forsøksprosjektet bli videreført. Vis nettvett og aldri legge ut bilder som ikke hører hjemme på internett. Husk at et samtykke er nødvendig før man kan publisere bilder av andre. Bruk #hastaggene #tønsbergfk og #tonsbergfk :-)

https://www.instagram.com/tonsbergfk/Offisiell #hashtag til VM i straffekonk 2018

Postet av Styret den 22. Aug 2018


I forbindelse med det forestående uoffisielle VM i straffekonk 2018, er den offisielle #hashtaggen for Instagram stemt frem til å være:

#vmstraffekonk2018

Har deltakerne og fans videoer og bilder fra oppkjøring, treninger, taktikk, selve turneringen, feiring osv. så legg ut herligheten på Instagram eller Facebook, med den offisielle #hashtaggen.Levert av IdrettenOnline