TFK_B_6.DIV mot Barkåker 06.06.18

Postet av TFK_B_6.DIV den 7. Jun 2018

TFK-president Bror Traalum kastet glans over Barkåker i aften og Henrik Bekkevahr er valgt ut til rundens navn. Her er TB's kamprapport:

Barkåker - TFK 2 1-3 (0-1)
TFK slapp med skrekken da dommeren dømte frispark på 16,5 meter og ikke straffe før minuttet var spilt (forseelsen var innenfor). Magnus Orre brente frisparket himmelhøyt over. TFK tok over midtveis i omgangen og for Reidar Lindqvist var alle gode ting tre da han satte inn 0-1 på halv volley like før pause. BIF gjorde noen taktiske grep i pausen og styrte kampen inntil Stian Nikodemussen på heldig vis økte til 0-2. Innbytter Robin Pettersen avgjorde kampen med et nydelig hodestøt før Pål Even Cudrio scoret hjemmelagets trøstemål på frispark. TFKs styreformann Bror Traalum hadde tatt turen til Barkåker sammen med flere styremedlemmer og de fikk se en solid Nicolai Skrede og en ballkunstner i Fredrik Hauge. Træleborg-rektor Andreas Dyre-Hansen gjorde sine saker bra etter at han kom inn på backen.