Arkiv


 • Th.Marthinsen Sølvcup 2018

  Th.Marthinsen Sølvcup 2018

  ​Tønsberg Fotballklubb har igjen gleden av å invitere til vår tradisjonsrike Th. Marthinsen Sølvcup i Tønsberg. Dette blir den 32. i rekken av våre sølvcuper. Sølvcup 2017 samlet nesten 250 lag og vi håper at vi kan ønske minst like mange lag velkommen i 2018!

  Les mer
 • TFK_B_6.DIV mot Hof/Hvittingfoss/Svarstad

  TFK_B_6.DIV mot Hof/Hvittingfoss/Svarstad

  En tidlig kalddusj til tross, vartet TFK_B opp med scoringer nok til å kunne befeste sin posisjon som utfordrere til tittelen i 6. divisjon.

  Les mer
 • Medlemskontingent og treningsavgift

  Medlemskontingent og treningsavgift

  Medlemskontingent og treningsavgift Faktura for medlemskontingent og treningsavgift sendes ut på epost via Medlemsnett i løpet av april/mai.    Medlemskontingent: Kr 350,-, gjelder samtlige medlemmer. Treningsavgift: Treningsavgiften avhenger av aldersgruppe og aktivitetsni

  Les mer
 • TFK_B_6.Div mot Kvelde

  TFK_B_6.Div mot Kvelde

  TB skriver følgende om kveldens storseier: TFK 2 – Kvelde 9-1 (3-1)Endelig var båtsesongen i gang for alltid solbrune Reidar Lindqvist. Lysluggen scoret fem ganger hvorav flere var av den vakre sorte

  Les mer
 • (+) Sjekk hvem som kom med på rundens lag

  (+) Sjekk hvem som kom med på rundens lag

  TB-sporten har plukket ut spillerne som stakk seg mest ut i siste serierunde i lokalfotballen.

  Les mer
 • Kampreferat: Ørn/Horten - TFK Rød (TFK_G2009) 09.05.2018

  Kampreferat: Ørn/Horten - TFK Rød (TFK_G2009) 09.05.2018

  Etter at en spiller måtte kaste håndkle pga skade og en annen på grunn av reisevirksomhet, var det en spent lagledelse som til slutt reiste lettet fra Tønsberg Gressbane, med fullt lag, i retning Horten for å møte Ørn.​

  Les mer
 • Aktivitetsturnering på Sem 08.05.2018

  Aktivitetsturnering på Sem 08.05.2018

  Årets første aktivitetsturnering for GJ_2011 ble avholdt på Sem, den 08.05.2018. Det var en liten overgang for barna å spille på ekte gress, men humper til tross, ble det mange mål og flotte prestasjoner.

  Les mer
 • Årsmøte i Tønsberg Fotballklubb

  Årsmøte i Tønsberg Fotballklubb

  Årsmøtet i Tønsberg fotballklubb avholdes i klubbhuset torsdag 1. mars 2018 kl 19.30. Styret ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkommen til å være med på og stake ut kursen for 2018-sesongen.

  Les mer
 • Ny nettside for TFK

  Ny nettside for TFK

  TFK har etter mange år gitt avkall på vår gamle løsning for nettsider og gått over til idretten online som så mange andre.

  Les mer