Medlemskap i Tønsberg Fotballklubb 2018

av styret

Et medlemskap i Tønsberg fotballklubb er et medlemskap i en breddeklubb i Tønsberg, som har som mål å være en leverandør av gode opplevelser for barna i klubben. Samt være en ansvarlig og relevant samfunnsaktør, som er inkluderende, sosial og med en evne til å skape engasjement.

I 2018 har vi innført muligheten for å bli medlem av klubben på enkelt vis. Medlemskapet passer for alle som har en rolle i eller rundt klubben, som vil støtte klubben, eller som føler tilhørighet til klubbens nedslagsfelt. Medlemskapet er obligatorisk for utøvende spillere i klubben, for å kunne være spilleberettiget i kamper og turneringer. Treningsavgift kommer i tillegg til medlemskontingenten, og er differensiert etter alder og nivå, slik det går frem over. Treningsavgiften gjelder utøvende medlemmer (spillere), og er forankret gjennom styrevedtak i klubben. Treningsavgiften blir sendt ut av klubben på faktura.

For å bli medlem, betal 350,- inn til Tønsberg Fotballklubb på Vipps (søk opp Tønsberg Fotballklubb eller nr 92397) OG merk betalingen med MEDLEMSKONTIGENT.

Alle medlemmer av Tønsberg Fotballklubb drikker gratis kaffe i kiosken ved TFK Arena. Man kan ikke drikke gratis kaffe på barnas medlemskap, f.eks.

mvh