Velkommen til en fotballfestdag!

Postet av Styret den 31. Aug 2018

Den 8. september avholdes VM i straffekonk 2018, på Gressbanen. Det er GRATIS for publikum å komme inn på arrangementet. Alle er velkomne til en fotballfestdag hvor man kan heie frem sine favoritter, lage stemning og press fra tribunen, og spise seg mette i den åpne kiosken. TFK Arena (nabobanen) er også åpen for uorganisert ballek og moro.

Arrangementet varer fra 09:00 til 15:00 (ca.).

Ta med familien og alle kjente, og stem i fra tribunen: "Tåler`n presset?!"

Vi har også fortsatt plass til lag (aldersgrense 15 år). Påmeldingsfrist er mandag 3. september.

mvh

ArrangementskomiteenPÅMELDINGSFRIST 03.09.18

Postet av Styret den 27. Aug 2018

VM i straffekonk nærmer seg og det er behov for å sette en påmeldingsfrist - grunnet sammensetning av turneringen.

Påmeldingsfristen er satt til mandag 3. september kl. 18:00.

Gjerdesittere kom ned, og meld på deres lag her!!:-)
Offisiell #hashtag til VM i straffekonk 2018

Postet av Styret den 24. Aug 2018I forbindelse med det forestående uoffisielle VM i straffekonk 2018, er den offisielle #hashtaggen for Instagram stemt frem til å være:

#vmstraffekonk2018

Har deltakerne og fans videoer og bilder fra oppkjøring, treninger, taktikk, selve turneringen, feiring osv. så legg ut herligheten på Instagram eller Facebook, med den offisielle #hashtaggen.
Instagramprofil for Tønsberg Fotballklubb

Postet av Styret den 22. Aug 2018

Som et forsøk er det opprettet en Instagramprofil for Tønsberg Fotballklubb. Profilen er under utbygging, så legg klubben til, følg og del. Blir dette et bra sted å dele bilder kan forsøksprosjektet bli videreført. Vis nettvett og aldri legge ut bilder som ikke hører hjemme på internett. Husk at et samtykke er nødvendig før man kan publisere bilder av andre. Bruk #hastaggene #tønsbergfk og #tonsbergfk :-)

https://www.instagram.com/tonsbergfk/Offisiell #hashtag til VM i straffekonk 2018

Postet av Styret den 22. Aug 2018


I forbindelse med det forestående uoffisielle VM i straffekonk 2018, er den offisielle #hashtaggen for Instagram stemt frem til å være:

#vmstraffekonk2018

Har deltakerne og fans videoer og bilder fra oppkjøring, treninger, taktikk, selve turneringen, feiring osv. så legg ut herligheten på Instagram eller Facebook, med den offisielle #hashtaggen.VM i straffekonk 2018 har fått massiv respons

Postet av Styret den 23. Jul 2018

Ideen VM i straffekonk 2018 ble klekket ut i en tankesmie, i klubbhuset ved TFK Arena. Etter at rammeverket og regelverket er kommet på plass, og arrangementet er publisert til alle fotballglade der ute, har responsen ikke latt vente på seg.

Vi har fått flere henvendelser, med spørsmål om man må være tilknyttet et idrettslag, om hvor mange det kan være på et lag og andre praktiske ting.

Henvendelsene er svart opp, og vi håper alle interesserte vil være med å konkurrere om den gjeve tittelen også.

Vi har satt et foreløpig tak på 64 lag, så det gjelder å ikke vente for lenge med å melde seg på, for de som vet de skal være med og som vet hvordan man setter en straffe.

Vi gleder oss, så heng med for flere oppdateringer fremover.

mvh

ArrangementskomiteenMerkeprøvedagen 26.05.2018

Postet av Styret den 27. Mai 2018

I strålende solskinn var beredskapen på topp, med klarering fra Odd S. om at bruk av vannspreder kunne iverksettes, hvis barna ble for varme.

Mange barn og voksne hadde tatt turen til TFK Arena for å nyte dagen sammen. Foreldre og lagledere satte opp stasjonene som seg hør og bør, og mange av barna flyttet seg rundt på eget initiativ. Selv om vi oppdaget at en av stasjonene hadde havnet i glemmeboken, fikk vi den raskt opp. Veldig mange barn fikk fylt opp kortene sine med gyldige resultater.

I år ble resultatet at 10 stykker har gjort seg fortjent til blått ferdighetsmerke, mens 7 har rødt og 3 vil få utdelt bronse. 8 barn tok minimerket 1 og 10 klarte minimerke 2.

Alt i alt ble merkeprøvedagen nok en gang et fint lite arrangement, hvor alle lagene var representert enten med spillere, instruktører, kioskvakter og motivatorer.

Takk til alle som bidro og gjorde dagen så fin.

mvh

StyretTine Fotballskole 2018

Postet av Styret den 27. Mai 2018


TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og er et samarbeid stammer fra 1998. 

Sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Det er klubben som er arrangør og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer fotballskolene.

https://www.tine.no/tinefotbal...

Meld dere på Tønsberg Fotballklubb sin Tine Fotballskole for en fin uke med øving, mye fotballspill og samhold. Bruk linken under for å melde seg på.

https://www.superinvite.no/#/invitation/4f81b1d964419548f01ca35bbaeeda75

mvh

Tønsberg Fotballklubb