Kampreferat: Ørn/Horten - TFK Rød (TFK_G2009) 09.05.2018

Postet av TFK_G2009 den 9. Mai 2018

Etter at en spiller måtte kaste håndkle pga skade og en annen på grunn av reisevirksomhet, var det en spent lagledelse som til slutt reiste lettet fra Tønsberg Gressbane, med fullt lag, i retning Horten for å møte Ørn.

Guttene fra Tønsberg varmet lett opp i sommer-/vårsola, hvor både Malik og Audun ledet troppene rundt banen med høye kneløft, lave kneløft, sidelengs hopp og en variant ukjent i lærebøkene. Likefullt, gutta var varme og klare for kamp da, en for dagen meget god dommer fra hjemmeklubben, blåste kampen i gang.

La oss starte med det vakreste målet for dagen, sett med TFK-briller:

En av de tre keeperene som ble brukt i løpet av kampen satte spillet i gang, så dypt man kommer på en femmer-bane. En liten pasning fra vår høyre back opp til en av våre offensive diamanter. En, to, tre spillere borte fra Ørn, før, en, to, tre til var driblet. Uselvisk, og kanskje sliten, kom den forløsende pasningen, hvor vår andre offensive kunne banke ballen i nettaket. NYDELIG!

Vi skal ikke brodere rundt at vi på dette tidspunktet lå under med ganske mange mål. Sluttresultatet kan spesielt interesserte få vite, men er helt underordnet sett ut fra hvilket lag vi møtte i dag. 

Selv om fairplayturen med hånda ut og "takk for kampen" var litt tung i dag, er vi stolte. Veldig stolte. 

- Vi tar kampropet etter kampen: Vi er TFK!

- Vi er enige om at vi skal øve litt til og ta de neste gang.

- OG viktigst av alt i dag: Vi vinner som et lag og taper som et lag.

HEIA TFK!!!!!!!!!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.