Sammen for Tønsberg logo
Hovedbilde for artikkelen

Tom er en av 6 i Vestfold

av Øystein Buvik

22/09 - 2023

Søndag fullførte 6 trenere fra Vestfoldfotballen UEFA B, trinn 2 av 4 i NFFs trenerutdanningsstige.

Da har en til av våre dyktige trenere tatt UEFA B-lisens, som er trinn 2 i NFFs utdanningsstige. Tom Nelvik fikk det synlige beviset forleden og på bildet under flankeres han av trenerstørrelser han syntes det var motiverende å ta utdanningen sammen med. Sitat:

«Det var en lærerik opplevelse som virkelig ga mersmak til å kjøre på videre med trener- og spillerutviklingskarrieren. Både når det kom til tilbakemeldinger jeg fikk og selve opplegget som ble gjennomgått er jeg godt fornøyd med å ha gjennomført kurset».

Så får vi se om Tom ønsker å ta nye steg, både i trenerkarrieren og utdanningsnivå.

Utdanningen Tom har gjennomgått er basert på så vel teoretiske som praktiske moduler og de har vært innom tema som spillerutvikling, relasjonskompetanse, fysisk trening, kampanalyse og ikke minst praksisøkter. Dette har foregått over en periode på over 3 måneder, med en kombinasjon av samlinger og egenstudier.

TFK gratulerer Tom med vel gjennomført kurs og velfortjent diplom som bevis.
F.v.: Simen Rokke (Flint), Pål Nordrum (Runar), Simen Hem (Sandar), Tom Nelvik (TFK), Thor Ketil Kilvær (Slagen), Alexander Sletterød Olsen (Falk), Ardian Gashi (NFF Vestfold) | Foto: NFF Vestfold

Kommentarer

Du må være innlogget for å legge igjen en kommentar.

Ingen kommentarer.