Sammen for Tønsberg logo
Hovedbilde for artikkelen

Nye ansikter tar ansvar...

av Øystein Buvik

03/11 - 2023

Trener- og lederkabalen for 2024 begynner allerede nå ta form, og vi skriver bare 3. november. Under trener- og lagledermøte forleden, med rekordoppmøte, ble mange nye engasjementer presentert. Klubben ser at dersom man skal beholde spillerne lengre, må vi «opp på hesten» og høyne kvaliteten i det vi gjør. Derfor har TFK engasjert et knippe ressurspersoner som skal bidra med akkurat det:

Simon Licina

har vært Sportslig leder yngres en liten periode allerede, og fortsetter det viktig arbeidet med å legge forholdene til rette til beste for den yngste generasjon TFK-spillere.

Fredrik Rawicki

har nå gått inn i rollen som Sportslig leder ungdom (13-16 år). Fredrik kommer fra Ramnes IL og har god kompetanse for å gi ungdommene våre både muligheten til å bli god i TFK, men også gi et godt tilbud til de som bare spiller fotball for rett og slett bare ha det gøy, så får prestasjonene for disse komme etter hvert.

Pål Nilsson

, TFKs gamle ringrev, fortsetter som Sportslig leder for A-laget. Vi ser et lag som har tatt et lite steg opp inneværende sesong, men kontinuitet på trenerfronten og en noe yngre spillerstall, skulle borge for noen hyggelige stunder på Tønsberg Gressbane sesongen 2024, men mye treningsarbeid skal legges ned før den tid.

Tom Nelvik

går inn i rollen som spillerutvikler, primært for ungdommene våre (13-19 år), men vil også ha et våkent øye til de som både er under og de som er over denne aldersgruppen. Med god støtte fra lagstrenerne, etablerer han nå Tønsberg-Akademiet, et tilbud som går direkte mot enkeltspilleren. Tønsberg-Akademiet vil ha helgeøkter, noe som kommer i tillegg til lagets ukentlige treninger. Spennende nyvinning i TFK.

Baldvin Kristjansson

vil ha foreldregruppene med seg når han nå etablerer TFKs Ungdomsråd. Dette rådet skal legge rammene rundt lagene på en mer profesjonell måte. Trenerne skal ha fokus på sitt ansvarsområde, mens lagledere og Ungdomsrådet skal ha fokus på kvalitet på det som skjer rundt laget. Kan vi få opp garderobekulturen, kampopplevelsen, utstyrsporteføljen, ja da er er det grunn til å rekke opp ei hand og si: »Jeg er med». Du treffer Baldvin på mailadresse: tfkklubben@yahoo.com. Baldvin er jo også kjent for sitt fredagsarrangement for ungdommene våre på klubbhuset.

Lars Bakkerud

er en kjent skikkelse i fotball-Norge. Han har karriere som spiller og trener på toppnivå og skal nå gi god hjelp og råd til våre trenere på alle alderstrinn. Dermed går han inn i rollen som Trenerutvikler. Lars vet hva som skal til for å fremme gode prestasjoner på fotballbanen, så ikke nøl med å bruke hans kompetanse. Gjør dette ved å gå via våre sportslige ledere.
Fv.: Fredrik Rawicki, Simon Licina, Baldvin Kristjansson Pål Nilsson, Tom Nelvik.
Lars Bakkrud fra sin tid i trenerteamet til FKT.

Kommentarer

Du må være innlogget for å legge igjen en kommentar.

Ingen kommentarer.